دانشمندان به تازگی دریافتند انسانها و اجدادشان در چمنزارهای ناهموار که در آنها تعداد بسیار کمی درخت وجود داشت، شروع به راه رفتن کردند.
انسانها و اجدادشان در چمنزارهای ناهموار که در آنها تعداد بسیار کمی درخت وجود داشت شروع به راه رفتن کردند.
بر اساس گزارش دیسکاوری، مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد که انسانها برای نخستین بار در زمینهای جنگلی باز و در دشتهای بیدرخت شرق آفریقا که مأمن اولیه انسانهای نخستین بود، راه رفتن را آغاز کردند.
تورسرلینگ (Thure Cerling) پروفسور زمینشناسی، زیستشناسی و ژئوفیزیک در دانشگاه اوتا (Utah) میگوید: هر کجا که ما رد پای اجداد انسانها را پیدا میکنیم زیستگاههای باز که به دشتهای بیچمن شباهت دارند هم وجود دارند و از جنگلهای انبوه اثری نیست.
وی و همکارانش بر این باورند که علفزارهای بزرگ و جنگلهای باز در 7.4 میلیون سال وجود داشتهاند.
این تحقیقات، دانشمندان را در پاسخ به این سوال که انسانهای نخستین تحت چه شرایطی زندگی کردند و اینکه چه شرایطی آنها را وادار به ایستادن بر روی 2 پا و همچنین داشتن دستانی ماهر کردند، کمک میکنند.
تا قبل از این تحقیقات، دانشمندان اعتقاد داشتند که پیش از 2 میلیون سال قبل، شرق آفریقا دارای مناطق جنگلی انبوه بوده و اینکه دشتهای بیچمن حدود 2 میلیون سال پیش در این منطقه به وجود آمدند.
با این حال تحقیقات سرلینگ و همکارانش نشان میدهد که چهار میلیون سال قبل یعنی در زمان آغاز راه رفتن انسان بر روی 2 پا دشتهای بدون چمن و مناطق باز در این ناحیه وجود داشتهاند.